• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

Teljes az M-Audio Code Black széria

2017. június 21.

A korábbi fehér házzal készült kivitelt 2017 nyarán teljesen felváltja a szakmában bevált fekete színvilágú verzió - maradnak a 25, 49 és 61 billentyűs változatok.

Teljes az M-Audio Code Black széria

A legkisebb, 25 billentyűs tag megérkeztével teljes a CODE Black széria!

A méret ne tévesszen meg senkit: a piac legjobban felszerelt 25-billentyűsével van dolgunk.Ugyanazon típusú kezelőszerveket kapjuk, mint a két nagyobb modell esetében, mindössze a toló- és forgópotméterek számát kellett a fizika törvényei miatt felére csökkenteni. A fekete szín igazi méregzsák külsőt kölcsönöz a MIDI-billentyűzetnek, amely a legprofibb elektronikus zenészek kezei közt is büszkén feszíthet, akár stúdióban, akár színpadon. A jelenleg futó CODE szoftvercsomag akció természetesen érvényes, így bármilyen zenei stílust preferálunk, bátran választhatunk a CODE Black széria mindhárom tagja közül.

A legújabb tag, a Code 25 BLK egy 25-billentyűs kontroller, professzionális érzetet nyújtó billentyűk, teljes körű vezérlőlehetőség, meglepően kedvező áron

Az M-Audio - az innovatív zenei produkciós technológia szinonimája - bejelentette a fekete színű CODE széria új tagját. A 25-billentyűs készülék különlegesen lágy billentésű klaviatúrával felszerelt, teljes körű vezérlő-arzenált biztosít, meglepően kedvező ár mellett.

A fekete CODE széria az M-Audio jól ismert innovatív megoldásaira és kezelhetőségére épül. A vezérlőelemek automatikusan illeszkednek a népszerű DAW szoftverekhez, mint például az AbletonLive, Apple GarageBand, Apple Logic, Pro Tools és SteinbergCubase, így bármelyiket is favorizáljuk, azonnal elkezdhetjük a kreatív munkát. 

A Code 25 BLK jellemzői

 • 25 billentyűs USB/MIDI kontroller X/Y touchpaddal
 • Finom tapintású 4 zónára osztható félig súlyozott billentyűzet
 • 4 360⁰ encoder
 • 5 hozzárendelhető fader
 • 5 hozzárendelhető nyomógomb
 • 6 karakteres LCD kijelző
 • 16 teljesen testre szabható LED háttérvilágítású dobpad
 • Rengeteg vezérlési funkció és protokoll, beleértve a MACKIE Control/HUI módokat
 • USB tápellátás a könnyű használatért
 • Expression és Sustain pedál bemenet
 • 5-Pin MIDI interfész külső eszközök vezérlésére
 • Mellékelt Ableton Live Lite
 • Hybrid 3.0 valamint Loom virtuális hangszerek az AIR Music Technology prezentálásában

 

< Vissza az előző oldalra
Marantz Pro 2016-os új termékek – Minőség és design karöltve Marantz Pro 2016-os új termékek – Minőség és design karöltve 2016. szeptember 14. A nagy múltú Marantz Professional megannyi új termékkel jelentkezett 2016-ban. Az ár/érték arányban remekül pozícionált, minőségi eszközök között mindenki megtalálhatja a hozzá illőt, legyen szó média lejátszóról, profi kondenzátor mikrofonról, hangfogóról, kézi hang- és videó rögzítőről. Sok hasznos, stúdióban használatos kiegészítő található a palettán, illetve a filmkészítésben dolgozó hangmérnökökre is gondolt a gyártó, mikor megalkotta kamera- és puskamikrofonjait, valamint az ezekhez tartozó mikrofontartó rúd termékcsaládot. Részletek > Alesis Vortex Wireless: „megszünteti az akadályt közted és a közönség között!” Alesis Vortex Wireless: „megszünteti az akadályt közted és a közönség között!” 2015. február 04. Billentyűs hangszeresként mindig is nagy hiányérzetet okozott számomra koncerteken a mozgás szabadsága. Irigykedve néztem mekkora teret tud bejárni a színpadon egy énekes vagy egy gitáros, nem is beszélve arról, hogy a közönséggel is közelebbi kapcsolatba kerülhet. Ebből a „röghöz kötött” érzésből kiindulva tettem fel magamnak a kérdést: miért kell egy billentyűsnek a hangszerek mögé bújva megtartania előadását? Részletek > BX5 D széria: itt a 3. sorozat! BX5 D széria: itt a 3. sorozat! 2017. augusztus 06. A BX5 D2 változata darabonként vagy párban egyaránt sikeres volt. olyannyira, hogy az M-Audio meg sem várta ezek kifutását, ezekkel párhuzamosan piacra dobta a BX5 D3-at. Részletek >
Top