• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

Újra támad a Numark NS6, itt a II verzió

2017. március 16.

Az ikonikus NS6 visszatér! A Numark visszahozza egyik nagy sikerű kontrollerét és NS6 II néven újra forgalomba kerül 2017 tavaszán.

Újra támad a Numark NS6, itt a II verzió

Az előzetes hírek szerint a legfontosabb újítások a tányérok közepére helyezett kijelzők és a 2 USB csatlakozási lehetőség. 

A Numark méltán népszerű, kategóriateremtő kontrollere teljesen megújult: érintés-érzékeny, kapacitív forgópotméterek, önállóan működő, négy csatornás keverő, adaptív, nagyméretű alumínium tárcsák, valamint velocity-érzékeny performance padok teszik teljessé a képet. Az egyedülálló, dupla USB port megkönnyíti a DJ-váltást, valamint lehetőséget biztosít egyszerre két laptopról történő zenélésről. A készülékhez mellékelt a Serato DJ teljes verziója. A bemenetek sokasága (2 phono/line, 2 mic) miatt az NS6 II bármilyen DJ-pultban megállja a helyét.

< Vissza az előző oldalra
Denon DJ Prime széria: Change Your Rider! Denon DJ Prime széria: Change Your Rider! 2017. június 01. Megérkezett a konkurencia egyeduralmát remélhetőleg megtörő DJ felszerelés a Denon DJ-től! A Prime széria első két, már Magyarországon is megrendelhető darabja az SC5000 médialejátszó és az X1800 digitális keverőpult. A VL12 lemezjátszó hamarosan csatlakozik a társasághoz. Részletek > Alesis Vortex Wireless: „megszünteti az akadályt közted és a közönség között!” Alesis Vortex Wireless: „megszünteti az akadályt közted és a közönség között!” 2015. február 04. Billentyűs hangszeresként mindig is nagy hiányérzetet okozott számomra koncerteken a mozgás szabadsága. Irigykedve néztem mekkora teret tud bejárni a színpadon egy énekes vagy egy gitáros, nem is beszélve arról, hogy a közönséggel is közelebbi kapcsolatba kerülhet. Ebből a „röghöz kötött” érzésből kiindulva tettem fel magamnak a kérdést: miért kell egy billentyűsnek a hangszerek mögé bújva megtartania előadását? Részletek > Marantz Pro 2016-os új termékek – Minőség és design karöltve Marantz Pro 2016-os új termékek – Minőség és design karöltve 2016. szeptember 14. A nagy múltú Marantz Professional megannyi új termékkel jelentkezett 2016-ban. Az ár/érték arányban remekül pozícionált, minőségi eszközök között mindenki megtalálhatja a hozzá illőt, legyen szó média lejátszóról, profi kondenzátor mikrofonról, hangfogóról, kézi hang- és videó rögzítőről. Sok hasznos, stúdióban használatos kiegészítő található a palettán, illetve a filmkészítésben dolgozó hangmérnökökre is gondolt a gyártó, mikor megalkotta kamera- és puskamikrofonjait, valamint az ezekhez tartozó mikrofontartó rúd termékcsaládot. Részletek >
Top