• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

Akai Professional

A világon a legbefolyásosabb zenei eszközöket gyártó Akai Professional olyan kreatív technológiákat fejleszt, amelyek páratlan eszközökkel segítik a zenészeket abban, hogy korlátlanul ki tudják fejezni zenei gondolataikat.

Az Akai Professional legismertebb terméke a legendás MPC, amely producerek és előadók több generációját inspirálta, és teljesen új zenei stílusok születésében játszott fontos szerepet.

Az Akai Pro 1984-es alapításakor lépett az elektronikus zene piacára, egyetlen céllal: olyan eszközöket adni a zenészek kezébe, amelyekre azért van szükségük, hogy új zenei lehetőségeket fedezzenek fel és fejezzenek ki. Azóta az Akai Pro termékei a modern stúdió és élő zene egyik nélkülözhetetlen részévé váltak. Digitális mintavételezési technológiájának kifinomultsága napjaink népszerű zenéinek építőelemévé vált. Az MPC szekvenszeres samplerek kivételessége örökre megváltoztatta a digitális minták képzésével alkotott modern zene útját, amely a zeneszerzés alapja lett. Az Akai Pro a digitális technológia élharcosaként a zenei eszközök egyik legbefolyásosabb gyártója maradt az elmúlt évtizedekben

 A cég történelme gazdag és legendás. Az Akai Pro nagy felfordulást okozott a 80-as évek közepén S-900 samplerével, amelyet a sikeres termékek láncolata követett, benne például az MPC sorozatú dobsampler / szekvenszerek, a DR-8 és a DR-16 multirack rögzítők. A kilencvenes években jelentős hírnevet szerzett magának a televíziós és filmes utómunkálatok piacán a DD-8 digitális dubber megalkotásával.

Az Akai Pro kitartóan folytatta az innovációt. A mintavételező és a szekvenszer termékek, mint az MPD-16 és az MPC-2500 a legfontosabbak lettek nem csak a felvevő stúdiók, hanem a színpadi élő produkciók számára is.

Az Akai Professional a XXI. század első évtizedének közepétől a prémium zenei eszközöket forgalmazó inMusic család tagja (inmusicbrands.com).  Azóta is több kiemelkedő szériát fejlesztett ki, mint az APC vagy az MPK sorozat darabjai, de a legendás MPC család is folyamatosan új tagokkal gazdagítja a zenésztársadalmat.

< Vissza az előző oldalra
Top