• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

Alto Pro

Az Alto Professional-t egy csapat elkötelezett hangmérnök alapította 2000-ben, abból a célból, hogy kiváló teljesítményű termékekkel lássa el az élő előadások hangosítását, mindezt megfizethető áron. Egy évtized után a márka az inMusic cégcsoport tulajdonába került, ekkor kapta az Alto név a Pro jelzőt, és ezzel is igyekszik kifejezni azt, hogy a termékek fejlesztése egy következő szintre lépett. Ebből kifolyólag az Alto Pro nem jogutódja az Alto márkának, de teljesen felváltotta azt.

A modern gyártástechnika, és az élvonalbeli DSP technológia hathatós segítségével az Alto Pro sikeresen létrehozott egy sor olyan terméket, amelyek kivételes teljesítményükkel, kifinomult dizájnjukkal és ár-érték arányukkal kiszolgálják mind az előadó művészek, mind a koncerteken dolgozó hangmérnökök igényeit.

Emiatt önmagunkat nem csak hangosítással foglalkozó, hanem élő előadásokat hangosító cégként definiáljuk. Nem csupán az élőző hangmérnököket látja el eszközökkel (hangfalakkal, erősítőkkel és keverőkkel), hanem gondol az előadóművészek eszköztárának bővítésére is, amikor pl. több-az-egyben PA rendszereket készít a szólóban, duóban, illetve a kisebb tagságot számláló csoportban előadó zenészek számára.

Küldetése egyszerű: élő előadásokhoz alkot termékeket, és szó szerint térdre kényszeríti a konkurenciát ezek precízitásával, hangerejével, hordozhatóságával és remek árfekvésével.

Az Alto Pro ezt az egyszerű célt tartja szem előtt, amikor termékeit tervezi, amikor alkatrészeit és gyártási technológiáit kiválasztja.

Az Alto Pro elkötelezett amellett, hogy olyan termékekkel lássa el vásárlóit, amelyek éveken keresztül szolgálják ki igényeiket, kiállják a hosszabb turnék igénybevételét, és éjjel-nappal kivételes teljesítményt nyújtanak.

Pont olyan szenvedéllyel hozza létre eszközeit, amelyek segítenek neked az élő koncerteken való megszólalásban, mint amilyen szenvedéllyel te gondolsz a zenére, és annak a megalkotására.

< Vissza az előző oldalra
Top