• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

Antari

Mivel az Antari 1984 óta folyamatosan a tökéletes köd kifejlesztésére törekszik, nem meglepő, hogy a ködgépeket gyártó vállalatok berkeiben egekig magasztalják a nevüket.

A vállalat rendkívül elkötelezett munkamoráljával és szigorú minőségellenőrzési elveivel megalapozta jó hírnevét, és ez a mai napig kitart.

A világ vezető cégei között helyezi el magát, figyel a világpiacon fellépő igényekre. Sokévnyi tapasztalata, valamint aktív kutatási és fejlesztési programja segítségével képes innovatív termékekkel előrukkolni.

Az Antari-nál régi hagyomány, hogy folyamatosan újabb termékeket fejleszt, amelyeket a vásárlók igényeihez szab, mindeközben eleget tesz a környezetvédelmi feltételeknek és az energiatakarékossági kritériumoknak is.

Az Antari vállalatként komolyan veszi társadalmi felelősségét. Termékeiben igyekszik egyesíteni a zöld megoldásokat és a kereskedelmi értékeket, és ezen elv mellett az Antari teljes csapata kiáll.

A szórakoztatóipari piacon a füst- és más effektgépeik megannyi területen használhatók. Ezekbe beletartozik a színház, film, TV, DJ, klub, diszkó és koncerteken történő alkalmazás.

Az Antari termékek széles skáláját nem csak füstgépek teszik ki, viszont ez a gyártó fő irányvonala. Termékeit széles körökben alkalmazzák, mint például a lakossági/kereskedelmi biztonsági rendszerek, kártevőirtás, ipari páratartalom szabályozás, kertészetek, kórházi fertőtlenítés, szivárgásjelzés.

Kutatási és fejlesztési szakértelmük, modern gyárai, valamint az, hogy szigorúan ügyel a részletekre, a biztosíték arra, hogy termékei minőségét az Antari kézben tudja tartani. Gépei úgy vannak tervezve, hogy minden egyes nemzetközi biztonsági előírásoknak megfeleljenek, mint pl. a CE, LVD, EMC, stb.

Az Antari gyáraiban olyan mérnökök és designerek dolgoznak, akik segítségével képes innovatív és hatékony eszközöket gyártani, amelyek megfelelnek vásárlók elvárásainak, és még meg is haladják azokat.

Ez az Antari fő erőssége, és ez az egyik legfontosabb érték manapság.

< Vissza az előző oldalra
Top