• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

dB Technologies

Az AEB Industriale s.r.l-t 1974-ben alapították Olaszországban, egészen pontosan Bologna-ban. A pro audio piacon a dB Technologies márkanéven tevékenykedik az iparágban vezető pozícióban lévő RCF Group tagjaként.

Az AEB Industriale székhelye Bologna-ban található, itt tervezik és fejlesztik az összes dB Technologies terméket. 

Mivel az alapítás óta üzletpolitikájuk egyik fő pillére, hogy komoly hangsúlyt fektetnek a kutatás és fejlesztés területére, a dizájnra és a gyártástechnológiára, a dB Technologies termékei igen elismertek lettek korszakalkotó technikai újításaikkal, valamint az ezzel járó magas színvonalukkal.

A dB Technologies elsősorban az aktív hangfalak és a digitális erősitők gyártásában előzte meg korát, miközben nagy súlyt fektetett a részletekre és a dizájnra.

A piaci részvények egyre emelkedő értékének egyik fő oka, hogy folyamatosan keresik az új komponenseket és az új gyártási technológiákat, ezen kívül képesek egyedi dizájnnal felruházni termékeiket.

2015 kezdetére a márka már több mint 100 országban volt jelen világszerte. Installációs cégek, bérbe adó cégek, hangmérnökök és zenészek igényeit elégítik ki tökéletes hangminőségű, olasz tervezésű hangeszközeikkel.

< Vissza az előző oldalra
Top