• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

Sonarworks

A Sonarworks mint díjnyertes audio technológiai innovátor, személyre szabott hangzási élményt nyújt bármely zenekészítőnek és zenekedvelőnek.

A Sonarworks 2012-ben kezdett el a professzionális szférában tevékenykedni. A szabadalmaztatott technológiáit több mint 70 000 stúdióban használják világszerte, beleértve több Grammy díjas mérnököt, akik világsztárokkal dolgoznak együtt (például Lady Gaga, Madonna, Rihanna, Adele, Coldplay és még sokan mások). Miután a Sonarworks lefolytatta a valaha volt legrészletesebb fogyasztói zenei preferencia kutatását, a cég következő célkitűzése a személyre szabott hangzás eljuttatása minden zenekedvelő otthonába világszerte. Az iparágvezető SoundID szoftver kategóriájában a legkiválóbb gépi tanuláson alapuló megoldásokat használja fel a hangkép személyre szabására a fogyasztói elektronikai eszközökön és zenei platformokon.

A SoundID Reference termékcsaláddal minden mixed és szerzeményed kiegyensúlyozott hangzása biztosított! A Sonarworks szobakorrekciós szoftvere minden körülmény között biztosítja monitorjaid kiegyenlített hangképét, így szerzeményed a különböző rendszereken is hűen adja vissza elképzeléseidet.

Bízz a keverésedben!

< Vissza az előző oldalra
Top