• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

UDG

A céget Michael Schmeitz alapította 2000-ben. A UDG irodája Hollandiában található, az ázsiai központ pedig Indonéziában van. Egész világra kiterjedő disztribútori hálózata révén bárhol elérhetők termékei és a felhasználók mindig számíthatnak azokra.

A UDG kiáll a tökéletes minőség, az innováció, a kényelem, a stílusosság, valamint a tartalmasság mellett. A UDG küldetése, hogy kitűnő minőséget alkosson, legyen piacvezető a saját területén, és mindig nyújtson valós értéket. A DJ-k és producerek a világon mindenütt számítanak a UDG termékeire, hogy megvédhessék műszaki eszközeiket, bakelit és CD lemezeiket. A UDG kivívta magának az első számú pozíciót, egyszerűen csak azért, mert a vásárlók tudják, hogy ennek a márkának a termékei felülmúlhatatlanok. A cég világszerte nagyon gyorsan növelte népszerűségét és támogatottságát a legjobb, legprofibb szakemberek között. Ennek oka, hogy a globális zenei szakma tudja, hogy mi a UDG szándéka: megalkotni a tökéletes szállító táskát. A gyártó a kezdetek óta tudja, hogy a DJ-knek nehézkés fémtáskákban szállítani lemezeiket, azok éles sarkai sérülésveszélyesek, és hogy ezek nagyon fontos szempontok a tulajdonosaik számára. Bár a flight case-ek nagyon jól megvédik a lemezeket, azok nem felhasználóbarátok, ezért a UDG eltökélte, hogy könnyebb és kényelmesebb módot keres az utazó zenészek eszközeinek mozgatására.

A 2000-es évek elején, az elektronikus zenei világban szerzett valamennyi tapasztalatukat felhasználva, és a kérdést a világ legjobb DJ-ivel megvitatva, a UDG elkezdte a kifejleszteni az alapvető alternatív lemeztáskát, a SoftBag-et. Mára a UDG kínálata széles körűvé duzzadt, táskák, tartók és tokok szolgálják az elhivatott DJ-k munkáját. Mindig megtalálhatod az ideális UDG eszközt a zenei kollekciód és készülékeid védelmére! Mondhatjuk természetes, hogy másolják a UDG termékeket. Hízelgő a piacvezető gyártó számára, hogy utánozzák, amit csinál. De az egyszerű és vitathatatlan tény az, hogy nem lehet mással helyettesíteni azt a minőséget, amit a UDG épít be termékeibe. Az anyagok, a zipzárak, a zárak, a belső védelem, a kerekek, a fülek, és a design jellemzik a legszilárdabb minőséget. A UDG neve mindezeket együtt jelenti, innen is jön a teljes név: Ultimate DJ Gear. A cég naponta igyekszik egy lépéssel minden koppintott másolat előtt járni. Ezért tökéletesíti termékei tervezését a világ csúcs-DJ-inek javaslatai és véleménye alapján. Nézzük, mit mondott Carl Cox: „A legjobb táskák, amelyeket valaha használtam.” Fatboy Slim: „Sosem indulok el nélkülük.” Tiësto: „Ezek a táskák minden utazó DJ számára megfelelőek.” Erick Morillo: “A UDG termékek praktikusak és starpabírók, soha semmilyen gondom nem volt velük.”

2016-ban a cég az alapelvét felülvizsgálva megalkotta első flight case családját. Ez nem jelenti a korábbi értékek megtagadását, épp ellenkezőleg: a kínálat bővítésével a UDG azokat is maga mellé próbálja állítani, akik korábban is úgy gondolták, hogy egy merev borítású és kivitelű eszközben bíznak jobban, ha szállítaniuk kell DJ felszerelésüket. A cég filozófiája e termékcsalád esetében sem változik: a minőségnek utánozandó színvonalúnak kell lennie.

A UDG a termékei mögött áll és büszke, amikor szállításra egy UDG terméket választasz, mert tudod, hogy az nyújtja legszilárdabb védelmet. A Te zenéd nem a kompromisszumokról szól. Szintén nem kellene megalkudnod, amikor megveszed utazó eszközeid biztosítását, egy UDG terméket. Nem kell elfogadnod a második legjobbat: alkudj ki magadnak egy UDG-t!

< Vissza az előző oldalra
Top