• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

Aktív előadói pulpitus a Denon Pro-tól

2016. november 14.

Elegáns, praktikus, és még a kábelezés nehézségeit is kiküszöbölheti - ez a Denon Pro aktív hangfallal szerelt pulpitusa, a Lectern Active. Ha nem fix az installáció, akkor pillanatok alatt üzembe helyezhető!

Aktív előadói pulpitus a Denon Pro-tól

A Lectern Active egy hordozható, beépített audio rendszerrel felszerelt pulpitus multi-média prezentációkhoz – kiváló hotelek, templomok, konferenciatermek, sajtótájékoztatók és egyéb előadások hangosításához. A minden-az-egyben készülék professzionális szolgáltatásaival, elegáns kidolgozottságával és kényelmes használatával bármely prezentáció könnyedén levezényelhető. A Lectern Active használatával elkerülhető több állvány együttes használata, csakúgy, mint a különálló hangszóróké, valamint mellőzhetjük a kábelkötegeket is. Ezeken felül a Lectern Active könnyen hordozható és egyszerűen használható megoldást kínál.

 

Tartozékai közt található flexibilis hattyúnyakú mikrofon, többféle bemenettel rendelkezik, valamint USB-tápellátású lámpa csatlakoztatási lehetőséggel is felszerelték, amely rendkívül jól jön mostoha fényviszonyok során. Az aljzatok közt töltésre szolgálókat is találunk, így nem érhet minket meglepetés a prezentáció közben. További AC aljzatok is beépítésre kerültek, így nem szükséges hosszú tápkábelekkel bajlódni. A pulpitus felülete gumírozott, így minden közlendő anyag rögzíthető, ahelyett, hogy csúszkálna előadás közben.

 

A Lectern Active egy olyan prezentációs rendszer, amely nagy terek lefedettségére terveztek, részletes hangzással, magas beszédérthetőséggel - garancia erre a Denon Pro több évre visszanyúló mérnöki teljesítménye. Az erősítő maximális teljesítménye 200 W, amely négy 5,25" átmérőjű masszív mélyközép sugárzót és egy tölcséres magassugárzót hajt meg, biztosítva, hogy minden egyes szó érhető legyen a hallgatóság számára. A beépített, torzítást megakadályozó limiter mindenkor tiszta hangzást biztosít, míg az egyszerűen kezelhető 2-csatornás mixerrel profiként kombinálhatjuk a különböző jelforrások hangját.

 

A Lectern Active fekete mellett fehér színben is rendelhető, Lectern Active White néven.

 

< Vissza az előző oldalra
Top