• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

Megérkezett az ES család legerőteljesebb tagja, az ES 1203!

2017. július 13.

Az eddigi 503-as, 802-es és a már kifutott 602-es után a korábban már bevált, praktikus és egyedi megoldásait magába foglaló ES 1203 tovább emeli az eddig sem alacsony tétet.

Megérkezett az ES család legerőteljesebb tagja, az ES 1203!

Az ES 503 felépítésére leginkább hasonlító mini line array rendszer 2400W-os teljesítménye majdnem két és félszerese az elődjének, hangnyomása is elképesztő: 132 dB SPL! Az aktív mélysugárzóban megduplázták a hangszórók számát, két 12”-es neodímium mélyhangszóró gondoskodik a gyomrot remegtető szubtartományok megszólaltatásáról, akár 35Hz-ig is leáshatunk segítségével. A szatellit hangfalak a már megszokott 4x3”-es neodímium hangszórókat használják, ezek irányítottsága motorosan beállítható a beépített kontroller interfészen keresztül. Ezen tulajdonság segítségével tökéletesen beállíthatjuk a rendszer hangfedését, egészen extrém helyzeteket is megoldhatunk így. Az előző generációs digitális végfokot a legújabb Digipro® G4 váltja, a DSP is fejlesztve lett, ezúttal már 56 bit-es.

A sokoldalúan felhasználható és exkluzív megjelenésű ES 1203 rengeteg igényt ki tud elégíteni, legyen szó színházak, szórakozóhelyek hangosításáról, hi-end otthoni zenehallgatásról, illetve stúdiók lehallgató rendszeréről. A zenekarok és a szólóelőadók hűséges társa is lehet a próbateremben, de a koncertekre is könnyedén magunkkal vihetjük kompakt méretének köszönhetően, színpadi monitorrendszerként és fronthangosításként is megállja a helyét, kompromisszumok nélkül!

Az ES 1203 ajánlott fogyasztói ára 749.000 Ft. Keresd a hivatalos dB Technologies márkaboltokban!

http://www.dbtechnologies.com/en/products/es/es1203-p3817.aspx

< Vissza az előző oldalra
Top