• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

18 Sound

Az Eighteen Sound piacvezető tervezőnek és gyártónak számít a jó minőségű pro audio hangsugárzók világában.

Székhelye az olasz Reggio Emilia-ban található, itt a legkorszerűbb fejlesztési és gyártási technikákkal állítják elő termékeiket.

Az Eighteen Sound kutatási, fejlesztési és mérnöki csapatának páratlan szakértelme, amelyet a professzionális hangsugárzók tervezése folyamán szereztek, egyértelműen megnyilvánul kivételes termékeikben.

A 2013-ban áthelyezett gyárban két, dómsugárzókat és egy, magassugárzókat készítő gyártósor található, ezek tartalmaznak saját tervezésű gépeket, valamint csúcsminőségű számítógép hálózatokat is, amelyeket rendszeresen és alaposan ellenőriznek a szakemberek.

A gyártósor végén minden egyes termék az igazi "fehér kesztyűs", személyes minőségellenőrzésen kívül gépek általi tesztelésen is átmegy, így visszanézhető adatokat kap minden egyes hangszóróról.

Az 18 Sound adatbázisában megtalálható minden egyes terméke „születési bizonyítványa", mindegyik hangsugárzó egyedi vonalkóddal rendelkezik.

Az Eighteen Sound folyamatosan fejleszt innovatív és megbízható alkatrészeket megannyi nagyobb pro audio hangrendszer gyártó számára, és termékeit az egész világra kiterjedő 18 Sound Distribution Network segítségével terjeszti.

< Vissza az előző oldalra
Top