• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

Üdvözlünk a Fullrange Kft. weboldalán!

25 éves piaci szereplés után nevet változtatva, a korábbi tevékenységei közül kizárólag a disztribúciót, a nagykereskedelmet és a projektfeladatok ellátását megtartva, 2016 óta Fullrange Kft. néven működik a magyar piac egyik meghatározó showtechnikai kereskedőcége.

Küldetésünk a cég tevékenysége során világszerte kialakított számos értékes kapcsolat és a kivívott elismerés megőrzése. A Magyarországon képviselt márkák piaci szerepének megerősödése, valamint a hazai jelenlétük által ránk háruló megtisztelő feladatok minél tökéletesebb és magasabb színvonalú ellátása megkívánja, hogy ehhez országos szinten megtaláljuk a legjobb partnereket, mind a kiskereskedelem, mind a fix telepítésű vagy mobil installációk, mind a szakma legnevesebb képviselőinek endorseri tevékenysége területén.

Az általunk képviselt gyártók termékein keresztül komplett hangrendszerekkel, világítási-, effekt- és színpadtechnikai berendezésekkel, stúdió, DJ- és producer eszközökkel igyekszünk partnereink tevékenységét szolgálni – immáron az eme igen széles spektrumú kínálatot tükröző Fullrange néven.

Cégünk a HANOSZ egyik alapítótagja.

2016 óta a Fullrange Kft. a Magyar Színháztechnikai Szövetség pártoló tagja.

Célunk elismertségünk megőrzése és partnereink szakmai dicséretének kivívása. Ennek elérése érdekében úgy fogalmaztuk meg üzleti filozófiánkat, hogy abban az esetben végezzük jól a munkánkat, ha mind beszállítóink, mind vásárlóink, mind munkatársaink elégedettek.

Jelszavunk változatlan: minőséget képviselünk!

Fullrange: disztribúció – nagykereskedelem – tervezés – rendszerépítés – installáció – szerviz.

Top