• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

Alesis

Az Alesis egy nagy múltú, és fényes jövőjű amerikai gyártó, a digitális félvezető technológia egyik úttörője az elektronikus hangszer- és zeneiparban, a professzionális hang- és stúdiótechnikában. Az Alesis 1985-ben robbant be a köztudatba, ekkor mutatta be az akkoriban rendkívül kedvező árú XT Reverb-öt. Azóta rengeteg ötletes és hasznos elektronikai terméket dobtak piacra, mind színpadi, mind stúdiózenészek számára.

Az Alesis nagy elismertségnek örvend felhasználóinak körében, szinte minden szakterületen letették már a névjegyüket: a professzionális hangosítástól a stúdiótechnikán át, a hangrögzítésen keresztül, a DJ effektekig szinte minden területen megtaláljuk a termékeiket.

Az Alesis által birtokolt és fejlesztett félvezető-technológia a zene- és szórakoztatóipar legkülönbözőbb területein megállta már a helyét. Az Alesis hangsúlyozottan minőségi, 'Hi-Tech' termékeket fejleszt és gyárt, nagyon kedvező árszinten, mivel a felhasznált technológiát nem 'vásárolja', hanem házon belül fejleszti, illetve állítja elő.

Az Alesis újító tevékenységét elektronikus ütőhangszerek, billentyűs hangszerek, monitorhangfalak, felvevőeszközök, erősítők kifejlesztésével folytatta, ezen kívül professzionális termékeket gyártott az Apple iOS platformjára, illetve Bluetooth technológiát használó eszközöket is alkotott.

Az Alesis az inMusic család büszke tagja (inmusicbrands.com).

< Vissza az előző oldalra
Top