• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

Akai Pro MPC Live II Retro

2021. január 20.

Az Akai Pro bemutatja az új MPC Live II Retro-t. Élvezd a standalone, újratölthető akkumulátoros MPC munkafolyamatot ezzel a korlátozott darabszámban készülő, klasszikus színvilágú MPC Live II-vel.

Az MPC legendája egyedülálló jelentőséggel bír a beatmaking történelmében. Az ikonikus színösszeállítás – klasszikus krémszínű készülékház a szürke padokkal – generációk óta dobogtatja meg a producerek szívét, gondoljunk csak az MPC 60, MPC 2000 és MPC 3000 készülékekre. Ezt az érzést közvetíti az új MPC Live II Retro.

Akai Pro MPC Live II Retro

Ha rád tör az inspiráció

Ha nem szeretnél kihagyni inspiratív pillanatot, az MPC Live II Retro-t neked találták ki. Az akkumulátorral ellátott produkciós egység teljes MPC élményt garantál.

Merülj el a zenekészítés folyamatában

Az MPC Live ugyanazt a beépített sztereó rendszert tartalmazza, amit az eredeti MPC Live II. Az alapoktól felépített dupla kétutas rendszer kifogástalan hangtisztaságot kínál, ami hozzájárul az ötletek megvalósításához. A produkciód minden részletét hallhatod – súlyos 808-ak, hamisítatlan, ütős dobok, mennydörgésszerű basszusok és éles-selymes magasak. Más perspektívára van szükség? A kimenetre könnyedén csatlakoztathatsz stúdió monitorokat.

Minden porcikájában MPC

A burkolat alatt az MPC Live II Retro ugyanazt a többmagos processzort használja, mint az MPC X, így minden alappillért biztosít, amit egy modern MPC-től elvárhatunk. A 16 ikonikus Akai Pro pad teljeskörű produkciós irányítást ad kezedbe, miközben a szerkesztési- és a vágási funkciókra a 7” átmérőjű, színes érintőképernyőt használhatod. Szabd testre az ötleteidet a négy kapacitív forgógomb segítségével, valamint érd el a fontos funkciókat a dedikált gombok arzenálján keresztül. A szuper-intuitív felhasználói felület és a belső tartalom minden profi produkciós elvárást teljesít, MPC Live II Retro-val a kreativitásra helyezheted a hangsúlyt.

Mobil erőmű

Producerként sokoldalú követelményeket támaszthatsz. Az MPC Live II Retro minden szituációban segítségedre lehet. A három sztereó 6,3mm TRS kimenet (6 mono), a lemezjátszó/vonalszintű bemenet, USB, MIDI, Wi-Fi, Bluetooth és négy CV/Gate kimenet biztosítja az egyszerű csatlakoztatást, hogy a legjobbat hozd ki stúdió felszerelésedből. Vezéreld szintetizátor moduljaid a patch kábelekkel, csatlakoztass USB-MIDI vezérlőket, rögzíts mintát lemezről és merülj el a magával ragadó élményben. Ha a stúdió és a színpad közt ingázol, mindig számíthatsz MPC Live II Retro megoldásaira.

A stúdiód központi vezérlője

Az MPC Live II Retro valóban képes kezelni minden külső MIDI eszközöd, köszönhetően a MIDI Multi képességnek. Ezentúl egyszerre csatlakoztathatsz bármilyen jellegű MIDI eszközt, legyen szó USB billentyűzetről, MIDI interfészről, vagy akár USB-CV modulokról. A fejlett belső MIDI rendszer és többsávos felvételi lehetőség a minden produkciós setup központjává teszi az MPC Live II Retro-t.

Kreativitás szabadon

Alkoss bármikor, bárhol, ha rád tör a kreativitás! A robosztus, kompakt készülék utazásra termett, a beépített akkumulátor pedig akár 5 órán keresztül üzemben tartja a munkaállomást. Az MPC Live II Retro újraértelmezi az „alkoss bárhol” filozófiát.

MPC 2 szoftver

Az MPC Live II Retro-t az Akai Pro újraértelmezett MPC 2 szoftvere hajtja meg, mind standalone-, mind kontroller módban. Ez az élvonalbeli produkciós program valós idejű time-stretch- és klip indítás funkciót kínál beépített szintetizátorokkal, ami VST-kompatibilitással egészül ki kontroller módban. A készülék Mac és PC rendszereken is üzemel, zökkenőmentes DAW integrációt biztosítva. Az MPC 2 szoftver önállóan és DAW környezetben is a legjobbat nyújtja, ha a kreatív ötletek megvalósításáról van szó.

Splice integráció

Egyszerűsítsd hangmintáid beszerzését a beépített Splice integrációval! A Splice hangminta katalógusában több millió magas minőségű, szabad felhasználást biztosító hangminta, preset és loop található számtalan különböző stílusban. A beépített Wi-Fi segítségével azonnal csatlakozhatsz Splice könyvtáradhoz, az érintőképernyő pedig a navigációt könnyíti meg.

Ableton Live integráció

Az MPC Live II Retro kezelőszervei könnyedén hozzárendelhetőek az Ableton Live funkcióihoz. A csatlakoztatás Wi-Fi-n keresztül, Ableton Linket használva, vagy Ethernet kábellel valósítható meg. Az MPC produkciós ereje és az Ableton Live intuitív kezelőfelületének kombinációja új távlatokat nyit meg a kreativitás számára.

Tárhely és csatlakoztathatóság

Alaphelyzetben az MPC Live II Retro 16GB belső tárhellyel rendelkezik. A felhasználók számára SD-kártya aljzat, 2,5” SATA rekesz és USB-portok állnak rendelkezésre SSD, HDD valamint USB-meghajtó csatlakoztatásához.

 

Termékjellemzők:

 • Standalone MPC – nem szükséges számítógép
 • Beépített hangsugárzók
 • 7” átmérőjű, nagy felbontású multi-touch képernyő
 • 16 velocity-érzékeny RGB pad
 • Beépített, újratölthető lítium-ion akkumulátor
 • Kontroller mód az MPC 2 szoftverhez
 • Lemezjátszó- és vonalszintű bemenetek
 • (3) sztereó kimenet (6 mono)
 • (2) 5-tűs MIDI-bemenet (2) 5-tűs MIDI-kimenet
 • 2GB RAM
 • 16GB alapértelmezett tárhely
 • SD-kártya aljzat
 • 2,5” SATA meghajtó-rekesz (SSD vagy HDD számára)
 • (2) USB-A 3.0 aljzat meghajtók és MIDI kontrollerek csatlakoztatásához
 • (4) TRS CV/Gate jack, 8 kimenet összesen
 • Wi-Fi és Bluetooth képesség
 • Ableton Link a platformokon átívelő kollaborációhoz
 • Három hónap ingyenes Splice hozzáférés

 

Technikai specifikációk:

Padok:

(16) velocity- és nyomásérzékeny pad RGB-háttérvilágítással
(8) bank elérhető a Pad Bank gombok segítségével

Forgógombok:

(4) 360° érintés-érzékeny Q-Link forgógomb
(4) Q-Link oszlop elérhető a Q-Link gomb segítségével
(1) 360° encoder a kijelzőn történő navigációhoz és kijelöléshez

Gombok:

(27) dedikált funkciógomb piros-, borostyán- és zöld háttérvilágítással

Képernyő:

6,9” (176mm) átmérő
Színes, LED-háttérvilágítású érintőképernyő

CPU:

Processzor: 4-magos ARM®
RAM: 2GB
Tárhely: 16GB, kiegészíthető SATA ill. USB portokon keresztül

Csatlakozások:

(2) 6,3mm TRS bemenet (1 sztereó pár)
(2) 6,3mm TRS kimenet (3 sztereó pár)
(1) 6,3mm sztereó fejhallgató kimenet
(2) RCA bemenet (1 sztereó pár)
(2) 5-tűs MIDI bemenet
(2) 5-tűs MIDI kimenet
(4) Sztereó CV/Gate kimenet
(1) Ethernet link port
(2) USB A-típusú port
(2) USB B-típusú port
(1) SD-kártya aljzat
(1) tápegység

Tápellátás:

Mellékelt tápegységen: 19 V, 3,42 A, center-pozitív
Beépített akkumulátor: Lítium-ion, újratölthető, akár 5 óra üzemidő

< Vissza az előző oldalra
Top