• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

Denon DJ Prime széria: Change Your Rider!

2017. június 01.

Megérkezett a konkurencia egyeduralmát remélhetőleg megtörő DJ felszerelés a Denon DJ-től! A Prime széria első két, már Magyarországon is megrendelhető darabja az SC5000 médialejátszó és az X1800 digitális keverőpult. A VL12 lemezjátszó hamarosan csatlakozik a társasághoz.

Denon DJ Prime széria: Change Your Rider!

Akik már megváltoztatták saját riderüket: Tiesto, Oliver Heldens, Paul Oakenfold és LaidBack Luke.

De ez még csak a kezdet, még sokan lesznek, akik átnyergelnek az újra régi fényében tündöklő Denon DJ eszközeire. Ezek közül a legújabbak most a Prime széria tagjai. Gyors bemutatás!

SC5000 Prime
Professzionális DJ médialejátszó - beépített ütemrács- és zenei hangnem analízis, HD multi-touch kijelző és exkluzív Engine Prime zenerendszerező szoftver

A Denon DJ bemutatja az új SC5000 Prime DJ médialejátszót, nagyfelbontású, különböző kézmozdulatokat is támogató kijelzővel szerelt készülékét, amellyel a DJ-k új szintre emelhetik előadásmódjuk kifejezését. Az SC5000 fejlett zenei elemzőrendszerrel felszerelt, felületén két deck között választhatunk, amelyek saját kimenettel rendelkeznek. Az érintőképernyő könnyű és gyors navigációt biztosít, a masszív, 8" átmérőjű jogtárcsa közepén található kis kijelző pedig a játszott dal információit, vagy egyedileg választott képet jelenít meg.
Ez a médialejátszó a világon elsőként képes önmagában elemezni a dalok ütemrács szerkezetét és zenei hangnemüket, így páratlan szintre emeli a DJ számára rendelkezésre bocsátott azonnali információkat. Az SC5000-ben került elsőként beépítésre a vadonatúj Engine? Prime szoftver - egy innovatív zenerendszerező- és analizáló program, amellyel a DJ-k rendszerezhetik, kategorizálhatják és importálhatják zenéiket - akár közvetlenül, egyszerű áthúzással a már meglevő iTunes? vagy Serato DJ? könyvtárukból. A SC5000 képernyőjén megjelenő, alfanumerikus billentyűzete segítségével villámgyorsan megkereshető, betölthető és lejátszható a kívánt zeneszám. A LAN kimeneten keresztül akár négy lejátszó is egyszerűen összeköthető - így biztosítva a zenei állományok, valamint a digitális hálózati- és kommunikációs képességek megosztását, megfelelve a legmagasabb szintű rendezvények és klubok elvárásainak.
Az SC5000 Prime médialejátszó olyan jellemzőkkel és tervezési innovációkkal bír, amelyek páratlan előadási képességekkel ruházzák fel előadásunk során. A magas érzékenységű, 7-inch átmérőjű kapacitív, különböző kézmozdulatokat is támogató érintőképernyő gyors hozzáférést biztosít zenék keresése, szűrése és osztályozása során. A dalokról nyújtott azonnali információk mellett az ultra-részletes, finom átmenetekkel mozgó hullámformák segítik a DJ munkáját. Igen jelentős újdonság egy második, ún. "performance layer", amely különálló kimeneten köthető a keverőre. A professzionális DJ médialejátszók világában eddig még soha nem látott nyolc trigger pad Cue, Loop, Slice és Roll funkciókat lát el. A stílusos megjelenésű, alumínium felületű jog-tárcsa körüli RGB megvilágítás a felhasználó igényei szerint állítható be.
Az audio kimenetek 24-bit/96kHz tulajdonságokkal rendelkeznek a legmagasabb hangminőség érdekében. Az SC5000 Prime minden tömörítetlen audio formátumot lejátszik, legyen az akár FLAC, ALAC vagy WAV - emellett természetesen a népszerű tömörítéssel készült állományok is támogatottak.

Főbb tulajdonságok:
- 7-inch átmérőjű multi-touch HD kijelző, kézmozdulatok támogatása
- 24-bit/96kHz digitális audio kimenetek
- Dual-layer lejátszás különálló kimeneteken keresztül
- Tömörítetlen audio formátumok lejátszása (FLAC, ALAC, WAV)
- 8 multifunkciós trigger pad Cue, Loop, Slice és Roll funkciókhoz
- Testreszabható RGB megvilágítás a jog-tárcsa körül
- (3) USB és (1) SD bemenet zenék lejátszásához
- LAN kimenet, akár négy lejátszó összekötéséhez

Anatómia : )

 

X1800 Prime
Professzionális 4-csatornás DJ Club Mixer - kiváló hangminőség, két USB audio csatlakozási lehetőség és exkluzív, csatornánként szabályozható Sweep FX funkció

A Denon DJ bemutatja az új, kreatív és lenyűgöző Sweep és BPM szinkronizált FX vezérlőkkel felszerelt X1800 Prime típusú, 4-csatornás DJ keverőjét. A Denon DJ tervezési hagyományaihoz hűen a keverő kiemelkedően magas minőségű, 24 bit/96kHz specifikációjú audio kimenettel rendelkezik, kiváló hangminőséget és karaktert biztosítva.
Az X1800 Prime - köszönhetően az Engine? Connect protokollnak - tökéletes egységet alkot az új Denon DJ SC5000 Prime DJ médialejátszóval. Ez esetben az ütemrács és az idő információk megosztásra kerülnek a lejátszók felől, illesztve a keverő FX LFO paramétereit. A Denon DJ expresszív "Flex-Fader" technológiájú crossfadere mellett a frekvencia-vezérelt "Band-Isolation" tulajdonság segíti a lemezlovas még szélesebb körű kreatív lehetőségeit.
Az X1800 átfogó kényelmi- és performance tulajdonságok sorával rendelkezik, amelyek kiemelik a mezőnyből. A különálló Sweep FX vezérlőkhöz rendelhető dub echo, noise, wash out és gate effektek egyedi és különleges hangzást biztosítanak előadás során. Lehetőség van effekt küldésére/fogadásra a hátlapi csatlakozókon keresztül. A menüben többek közt választhatunk "Classic" és "Isolation" EQ módok közt, valamint a magas/mély áteresztő szűrők rezonanciáját állíthatjuk be. A fő BPM FX egység tűéles OLED kijelzőt kapott, és 12 magas-minőségű effekttel büszkélkedhet. Az effektek kvantálására szolgáló Touch Strip segítségével a DJ-k elegáns, könnyed ujjmozdulattal változtathatják az ütemalapú effektek tulajdonságait, a maximális potenciál érdekében.
Az X1800 két USB audio csatlakozási lehetősséggel van ellátva a népszerű DJ szoftverek illesztése, valamint a rendezvényeken történő zökkenőmentes DJ váltás érdekében. MIDI-alapú effektek és hangszerek is könnyedén helyet kaphatnak szettünkben a hagyományos MIDI csatlakozásnak köszönhetően. A vezérlésükre tempó alapú FX jelünket, vagy egyéb ritmust is használhatunk. A határtalan lehetőségekkel bíró rendszer kiépítését 4-portos LAN Hub szolgálja, amely négy SC5000 lejátszó csatlakozását is lehetővé teszi. A mixer különálló digitális bemenetei és kimenete (tisztán 24-bit/96kHz mixelési lehetőség SC5000 csatlakoztatása esetén) a legmagasabb elérhető hangminőséget biztosítja az igényes profik számára.

Főbb tulajdonságok:
- 4-csatornás digitális keverő (4) lemezjátszó/vonal szintű választható bemenettel
- BPM FX szekció frekvenciavezérelt "Band-Isolation" funkcióval
- Két USB audio csatlakozási lehetőség szoftverhez és audio eszközökhöz
- Különálló Sweep és BPM FX forgógombok - magas minőségű effektek minden csatornán
- Expresszív EQ - klasszikus és izolátor mód és állítható szűrő-rezonancia
- "Engine Connect" protokoll az effektek ütemrácshoz való igazítása érdekében
- Expresszív Denon DJ "Flex-Fader" crossfader
- MIDI alapú effektmodulok és hangszerek csatlakoztatási lehetősége
- 24-bit/96kHz digitális kimenet a kompromisszummentes hangminőségért
- Tűéles OLED kijelző a precíz menüvezérlési műveletekhez
- Négy digitális bemenet nagyfelbontású audio keveréshez
- A LAN Hub-on keresztül akár négy lejátszó is csatlakoztatható
- Strapabíró, fém konstrukció

Anatómia : )

 

És a hamarosan érkező VL12 Prime!

Direkt hajtású lemezjátszó piacvezető forgatónyomatékkal, állítható sebességszabályzási intervallummal, izolációs talapzattal, RGB megvilágítással és professzionális, fém készülékházzal

A Denon DJ bemutatja az új VL12 Prime direkthajtású professzionális DJ lemezjátszóját. A piac eddig nélkülözte az olyan kompromisszummentes, önálló fejlesztésű lemezjátszót, amely rendhagyó izolációval és audio tulajdonságokkal, valamint strapabíró konstrukcióval rendelkezik ? a legfontosabbakkal az igényes profik számára. A VL12 Prime egy abszolút különlegesség, egy határok nélküli lemezlejátszó, amiről eddig csak álmodtak a DJ-k.
A VL12 fejlesztése az alapoktól történt, a cél az ideális professzionális DJ lemezlejátszó megalkotása volt. Az ellenálló, teljesen fém konstrukció és az állítható forgatónyomaték a záloga, hogy minden stílusban helytáll a készülék, legyen szó akár scratch-ről vagy mixelésről. A talapzatot négy speciális izolációs láb biztosítja, amivel a VL12 ellenáll szinte bármely felhasználási környezetben keletkező vibrációnak. A sebességszabályzás széles tartományban állítható, +/- 8-50% érték között.
A kapcsolható alacsony- és magas forgatónyomaték minden esetben garantálja a megfelelő indítást, a precíz S-kar pedig biztosan követi a barázdát, a legapróbb részleteket is közvetítve. A megnyerő külső érdekében a tányér karimája RGB megvilágítást kapott, melynek színe és fényereje is szabályozható. A VL12 Prime egyszerre kínálja a vonzó kialakítást, a kimagasló teljesítményt és építési minőséget.

Főbb tulajdonságok:
- Az izolációs talapzat elnyeli a nem kívánt rezgéseket
- Piacvezető, 5kgf/cm forgatónyomaték ?High? beállítás esetén
- Innovatív, pontos és kényelmes ütemigazítást biztosító tányérkialakítás
- Izolált motor kialakítás az optimális jel/zaj arány érdekében
- S-kar a pontos lejátszásért
- Átgondolt kialakítású kar rögzítés
- Minőségi fém kar és szálcsiszolt gombok
- 2-sebességű működés: 33 1/3 és 45 RPM (45 RPM adapter mellékelve)
- Állítható sebességszabályzási intervallum: 8%, 16%, 50%
- Beépített RGB megvilágítás a tányér körül, választható színnel és fényerővel

Anatómia!

< Vissza az előző oldalra
Top