• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

Egy ikon visszatér: Numark NS6II

2017. november 21.

A négycsatornás kontrollerek első igazi nagyágyúja teljesen megújult. A 2011-ben megjelent forradalmi NS6 gondosan továbbfejlesztett változata olyan arzenállal száll ligába, amely a jóval drágább pályatársakat jellemezte eddig.

Egy ikon visszatér: Numark NS6II

Ikonikus: „Széles körben ismert és elismert, különösen kiválósága miatt…”

Figyelembe vettük a felhasználók igényeit – a várakozásnak vége. Az új NS6II megjelent! Hamarosan kapható Magyarországon is!

Az eredeti NS6 akkor jelent meg, amikor a 4-csatornás, önállóan működő keverővel felszerelt DJ kontroller még nem létezett. Tudtuk a szükségességét, ezért a Numark dobta piacra elsőként.

Az NS6II az NS6 innovatív és örökségére épül, egy valóban ikonikus 4-csatornás DJ kontroller, most két USB kimenettel és beépített nagyfelbontású kijelzővel!

Dupla USB kimenet DJ-váltáshoz

Az első Numark kontroller, amely lehetővé teszi két laptop egyidejű csatlakoztatását Serato DJ használatakor, így megkönnyítve a DJ-váltást. Gombnyomással válthatunk két laptop közt, egyidejűleg használva a négy csatornát. A lehetőségek kimeríthetetlenek – a kreativitásnak semmi nem szabhat határt.

Beépített nagyfelbontású kijelző

A közönséggel való kapcsolat minden fellépés sikere és energiája. Összpontosíts erre a beépített, színes, 2-inch átmérőjű nagyfelbontású kijelzőkkel. Monitorozható a BPM, a jog-tárcsa pozíciója, visszalevő idő, a sebességszabályzás valamint a keylock funkció. Ezekkel a fontos információkkal felvértezve kizárólag az előadásra koncentrálhatsz, a laptop képernyőjét csak a playlist használatához kell igénybe venni.

Független keverő

A dupla USB kimenet mellett az NS6II egy önálló 4-csatornás keverővel felszerelt lemezjátszók és egyéb médiaeszközök csatlakoztatásához. Egyszerre két eszköz köthető be az RCA vonal/lemezjátszó bemeneteken keresztül.

A kapacitív hangszínszabályzó potméterek (Numark exkluzivitás) segítségével egyszerű érintéssel szabályozhatjuk a mély-, közép- és magas frekvenciákat mixelés közben. Az audiofil-minőségű áramkörök kifogástalan, 24-bit-es hangminőséget nyújtanak kompromisszumok nélkül.

Performance Pad-ok

A gumírozott MPC performance pad-ok gyors elérést biztosítanak a hot cue, auto loop/roll, manuális loop, sampler, és slicer funkciókhoz. Minden funckió mellé egy további tartozik, így nem marad kiaknázatlan lehetőség a 16 velocity-érzékeny paddal.

Hot Cue - Állíts be 8 cue pontot DJ-szoftveredben. Másodlagos funkcióként hot cue + instant auto loop mód kapcsolható.
Auto/Roll – Elsődleges funkció az auto loop mód (16 bar, 8 bar, stb.). Másodlagos funkcióként a beat-jump aktiválható, a paraméter gombokat használva.
Loop mód – Manuális loop mód aktiválása, valamint mentett loop előhívása. Másodlagos funkcióként a manuális/mentett loopok második bankja jelenik meg.
8 pad sampler – Egyedi hangminták betöltése és előhívása (nem velocity-érzékeny). Másodlagos funkcióként velocity-érzékeny padok használhatóak sampler módban.
Slicer – Lejátszás közben a padok követik az ütemet, ezeket lenyomva az adott ütemrész újra lejátszásra kerül. A másodlagos funckió esetében a slicer funckió loop módba kerül.

Sebességszabályzó fader

A 100mm-es sebességszabályzó fader pontos mixelést biztosít mind a négy csatornán. A beépített kijelzőn keresztül figyelemmel követhetjük a változtatásokat, anélkül, hogy a laptopra tekintenénk. A hosszú úton, egyenletesen mozdítható fader minden apró rezdülésre reagál.

Szoftver

A Serato DJ teljes verziója a készülék tartozéka, telepítés után csak csatlakoztatni kell a kontrollert. Lehetőség van DVS kiegészítés külön történő megvásárlására is.

Jellemzők:

Dupla USB port a zökkenőmentes DJ-váltáshoz
2-inch átmérőjű színes LCD kijelző mindkét jog-tárcsába integrálva
Digitális keverő (2) phono/line bemenettel, szoftver nélkül is használható
Mellékelt Serato DJ (teljes verzió)
Érintés-érzékeny gombok
6-inch átmérőjű multi-funkciós jog-tárcsák, kapacitív technológiával
4-csatornás USB audio
Sztereo XLR kimenet, master és booth RCA kimenetek
(2) 6,3mm mikrofonbemenet
Önállóan is működő keverő, 24-bit, 44,1kHz
4 bemenet, 4 kimenet (2) lemezjátszó-előerősítő
Cserélhető crossfader
Frontlapi kezelőszerveket védő keret

Specifikációk:

24-bit, 44,1 kHz audio
USB 2.0

< Vissza az előző oldalra
Top