• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

Laserworld profi felhasználásra

2017. augusztus 10.

A Laserworld termékei 60 mW-tól egészen 2000 mW-ig kínálnak teljesítményt és látványt. Mi van akkor, ha a megrendelő ettől nagyobbat szeretne? Két termékcsaládot is tudunk ajánlani.

Laserworld profi felhasználásra

A Laserworld a kisebb lézerteljesítményű eszközein kívül külön két szériát is ajánl a professzionális felhasználóknak. A szériák diódákat és OPSL lézermodulokat használnak, melyek a szkenner gyorsaságával és felbontásával tűnnek ki.

A tarm széria

High-End show-hoz profi és belépő szintű lézereket tartalmaz: tarm Two (2.5 W), tarm Four (3.9 W) és tarm Seven (7.3 W), melyek valódi RGB diódákkal vannak szerelve analóg moduláció mellett. Nagyon gyors szkennerrel látták el (45 kpps@8°) és alacsony divergenciával (0.9 mrad), mely ILDA porton keresztül vezérelhető - ezáltal széles skálán használható eszközökké váltak a tökéletes grafikai megjelenítése miatt.
A tarm G OPSL - zöld OPSL lézerdiódákat használ, melyek rendkívül nagy távolságokra is képes projekciót vetíteni.
Következő a sorban a tarm HD, mely egy nagy fényerejű lézer projektor és ’Coherent Taipan OPSL HD’ lézermodullal van szerelve, megtámogatva TEM00 sugárnyaláb profillal. Ez a család teljesíti a legnagyobb követelményeket a fényerő és a pontosság tekintetében. A CT-6210H szkennerek biztosítják a legalacsonyabb divergenciát (0.5 mrad), de opcionálisan lehet kérni a gyártótól a CT-6215HP szkennerrel, mely már 0.3 mrad pontosságot eredményez. Végül a tarm DOT a legkisebb RGB fehérfény projektor többféle lézer effektekkel (vonalak, rácsok, csillagpontok).

A tarm széria továbbfejlesztett vezérlővel szereltek, melyet böngésző interfésszel támogatnak meg (kivéve a Two és DOT), így lehetőséget ad a saját beállítások konfigurálásához akár egy okostelefonnal WLAN-on keresztül.

 

PureLight széria

A PureLight széria diódákkal szerelt, kiváló sugárnyaláb jellemzőkkel bír, mellé pedig pontos lineáris színátfedések és nagy teljesítmény párosul (6 W, 10 W, 20 W összteljesítmény).
Ajánlott szinte minden professzionális rendezvényhez, ahova egyedi lézervetítések szükségesek - ILDA vezérlésen keresztül pontos grafikákat kapunk, melyet 1.1-1.3 mrad jellemzővel vetít tökéletes színhűséggel.
Az eszköz ’Sealed Housing’ technológiával készült és belső táppal rendelkezik a könnyebb szállíthatóságot szem előtt tartva. A hátsó oldali vezérlő potméterekkel a szín kalibrációt, valamint az X/Y tengelyt tudjuk állítani.

< Vissza az előző oldalra
Top