• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

Numark DJ2GO2

2017. augusztus 18.

Bemutatkozik a Numark DJ2GO2, mely jelenleg a legkisebb, de legmasszívabb kontrollerek közé tartozik - Serato Introval.

Numark DJ2GO2

A DJ2GO2 egy hordozható, zsebméretű DJ kontroller, amit bárhová magaddal vihetsz. Beépített hangkártyával rendelkezik, tartozék Serato DJ Intro szoftverrel, emellett a legkisebb DJ kontroller a piacon. Akár laptopra is helyezhető, így azonnal akcióra kész, egyéb hely elfoglalása nélkül. Kiváló kisebb bulikra, nagyobb bulik előkészületeihez, valamint „a biztonság kedvéért” kontrollernek. A lehetőségek tárháza széles, de a legfontosabb, hogy mindig nálad lehet a DJ2GO2!

Egyszerű, de nagyszerű

A beépített hangkártya mellett különálló fő-, csatorna-, és fejhallgató hangerővel rendelkezik a termék, ezzel a legjobban felszerelt kisméretű DJ kontroller. Két csatorna, crossfader és sebességszabályzó faderek állnak rendelkezésre a keveréshez. A kis méret ne tévesszen meg: a pad mode segítségével olyan funkciók érhetőek el, amik jellemzően a nagyobb kontrollereken találhatóak meg.

A kialakítás és a funkcionalitás minden DJ számára kedvező: utazás közben rendelkezhetsz minden fontos funkcióval, ami a szett összeállításához kell, a mobil DJ-k minimális méretű rendszert rakhatnak össze, vagy alkalmazhatják tartalék kontrollerként. Minden kéz alatt van: egyszerűen csatlakoztasd fejhallgatódat, valamint a hangszórókat a fő kimenethez.

Serato DJ Intro, fejleszthető Serato DJ-re

A mellékelt Serato DJ Intro a kezelőszervekhez illesztett, és fejleszthető Serato DJ-re (külön megvásárolható). A keverés mellett cue-, auto/manual loop- és sampler funkciók is kezelhetőek. A DJ2GO2 emellett más népszerű DJ szoftverrel is használható.

Jellemzők

- Hordozható, kétcsatornás DJ kontroller, Serato DJ Intro-val (tartozék)
- Vezéreld a zenét gombokkal, jog-tárcsával és faderekkel
- Beépített interfész belehallgatás funkcióval a hibátlan mix érdekében
- Dal navigáció, csatorna- és fő hangerő vezérlés
- Fellépésen és előkészületek során is használható
- Szabvány MIDI protokoll, egyéb népszerű DJ programok vezérléséhez
- Kényelmesen laptopra helyezhető
- 3,5mm fejhallgató kimenet
- 3,5mm fő kimenet

< Vissza az előző oldalra
Top