• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

Numark DJ2GO2

2017. augusztus 18.

Bemutatkozik a Numark DJ2GO2, mely jelenleg a legkisebb, de legmasszívabb kontrollerek közé tartozik - Serato Introval.

Numark DJ2GO2

A DJ2GO2 egy hordozható, zsebméretű DJ kontroller, amit bárhová magaddal vihetsz. Beépített hangkártyával rendelkezik, tartozék Serato DJ Intro szoftverrel, emellett a legkisebb DJ kontroller a piacon. Akár laptopra is helyezhető, így azonnal akcióra kész, egyéb hely elfoglalása nélkül. Kiváló kisebb bulikra, nagyobb bulik előkészületeihez, valamint „a biztonság kedvéért” kontrollernek. A lehetőségek tárháza széles, de a legfontosabb, hogy mindig nálad lehet a DJ2GO2!

Egyszerű, de nagyszerű

A beépített hangkártya mellett különálló fő-, csatorna-, és fejhallgató hangerővel rendelkezik a termék, ezzel a legjobban felszerelt kisméretű DJ kontroller. Két csatorna, crossfader és sebességszabályzó faderek állnak rendelkezésre a keveréshez. A kis méret ne tévesszen meg: a pad mode segítségével olyan funkciók érhetőek el, amik jellemzően a nagyobb kontrollereken találhatóak meg.

A kialakítás és a funkcionalitás minden DJ számára kedvező: utazás közben rendelkezhetsz minden fontos funkcióval, ami a szett összeállításához kell, a mobil DJ-k minimális méretű rendszert rakhatnak össze, vagy alkalmazhatják tartalék kontrollerként. Minden kéz alatt van: egyszerűen csatlakoztasd fejhallgatódat, valamint a hangszórókat a fő kimenethez.

Serato DJ Intro, fejleszthető Serato DJ-re

A mellékelt Serato DJ Intro a kezelőszervekhez illesztett, és fejleszthető Serato DJ-re (külön megvásárolható). A keverés mellett cue-, auto/manual loop- és sampler funkciók is kezelhetőek. A DJ2GO2 emellett más népszerű DJ szoftverrel is használható.

Jellemzők

- Hordozható, kétcsatornás DJ kontroller, Serato DJ Intro-val (tartozék)
- Vezéreld a zenét gombokkal, jog-tárcsával és faderekkel
- Beépített interfész belehallgatás funkcióval a hibátlan mix érdekében
- Dal navigáció, csatorna- és fő hangerő vezérlés
- Fellépésen és előkészületek során is használható
- Szabvány MIDI protokoll, egyéb népszerű DJ programok vezérléséhez
- Kényelmesen laptopra helyezhető
- 3,5mm fejhallgató kimenet
- 3,5mm fő kimenet

< Vissza az előző oldalra
Denon DJ Prime széria: Change Your Rider! Denon DJ Prime széria: Change Your Rider! 2017. június 01. Megérkezett a konkurencia egyeduralmát remélhetőleg megtörő DJ felszerelés a Denon DJ-től! A Prime széria első két, már Magyarországon is megrendelhető darabja az SC5000 médialejátszó és az X1800 digitális keverőpult. A VL12 lemezjátszó hamarosan csatlakozik a társasághoz. Részletek > Bíborvörös Alesis Crimson Mesh Kit Bíborvörös Alesis Crimson Mesh Kit 2016. szeptember 20. Az Alesis Crimson Mesh Kit tökéletes átmenetet képez az őt megelőző közép / felső kategóriás felszerelések (Forge és Command), és az őt követő prémium kategóriás Strike Kit között. Felső kategóriás felszerelés lévén egyaránt megtalálhatóak benne az előző szériák jó tulajdonságai, valamint természetesen újítások is. Az Alesis a termék nevében is utal a szettben található dobtestek megújult, szemnek is tetszetős színezésére. Részletek > Megérkezett az M-Audio M-Track harmadik szériája! Megérkezett az M-Audio M-Track harmadik szériája! 2016. október 05. Az M-Audio 2016-ban dobta piacra az M-Track család legújabb sorozatát, amely a C jelet kapta a sorban. Tagjai a 2x2, 2x2M és Hub interfészek. Tetszetős, letisztult megjelenés, praktikusan elhelyezett kezelőszervek és több mint kiváló hangminőség jellemzi ezeket a hangkártyákat. Viszont mielőtt komolyabban belevágnánk az ismertetőbe, vessünk egy pillantást az M-Audio két független be- és kimenettel rendelkező asztali hangkártyáinak evolúciójára 2013-tól, hogy jobban belelássunk az újítások szükségszerűségébe. Részletek >
Top