• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

Numark Mixtrack Pro FX

2020. május 29.

2-Deckes, DJ kontroller effekt padokkal

A mixelés itt kezdődik

A Mixtrack Pro FX minden szükséges tulajdonsággal rendelkezik a profi DJ-előadáshoz! Egy 24-bites 2-deckes digitális DJ kontroller szoftver effekt szekcióval, 6” átmérőjű jog-tárcsákkal, 16 multifunkcionális performance paddal. Kiváló kisebb rendezvényekre és a DJ képességek fejlesztésére; a Mixtrack Pro FX együttesen kínálja a szükséges alapokat egyedi stílusod kialakításához. Profi belépő a határok nélküli DJ világba!

Mixelj könnyedén – azonnal!

A készülék középpontjában két új kapcsolóval vezérelheted a Serato beépített effektjeit, valamint közvetlen kapcsolók az alapvető effektekhez: Echo, Reverb, Flanger, Phaser, HPF (High Pass Filter) és LPF (Low Pass Filter) – biztosítva mindent egy kreatív kiálláshoz, az egyedi hangzásod érdekében!

Irányítsd a keverést a nagyméretű jog-tárcsákkal

A Mixtrack Pro FX strapabíró kialakítású, 6” átmérőjű, érintés-érzékeny jog-tárcsáival precízen végezheted a keverést.

Fűszerezd mixedet

Légy kreatív, remixelj és pakolj feledhetetlen mixeket a Mixtrack Pro FX 16 multi-funkciós, háttérvilágítással ellátott performance padjaival! A funkciók (Cue, Auto Loop, Fader Cuts, Sample) gyors elérését különálló gombok biztosítják, hogy valami igazán különlegeset hozhass létre!

Különálló Auto Loop

Mixtrack Pro FX Auto Loop funkciója egyszerűbbé teszi a dalok közti váltást – a funkció keretében felezhetjük vagy duplázhatjuk a loop méretét a komoly kiállásainkhoz.

Serato DJ Lite a csomagban

A Mixtrack Pro FX-hez mellékelt Serato DJ Lite most demo zenékkel és mixelési útmutatóval érkezik, amelyek segítségével azonnal elkezdheted a produkciót. A Serato DJ Pro külön vásárolható meg a készülékhez.

Milliónyi dal elérése

Hogy soha ne fogyj ki a dalokból a Mixtrack Pro FX-hez tartozó Serato DJ Lite hozzáférést nyújt a TIDAL és SoundCloud szolgáltatásaihoz – mindezt Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Serato DJ Pro használata esetén a szolgáltatók további lehetőségei érhetők el. Az induláshoz 3 hónap ingyenes TIDAL Premium előfizetéssel ajándékozunk meg.

Széleskörű felszereltség

Az előbb említetteken felül a Mixtrack Pro FX az alábbi felszereltséget biztosítja az azonnali DJ-előadáshoz: plug’n play USB kapcsolat, különálló keverő szekció 3-sávos EQ-val, szűrők, minőségi faderek valamint mikrofon bemenet, RCA- és fejhallgató kimenet.

SoundSwitch próbaverzió

Egyszerűsítsd fényvezérlésed a SoundSwitch fényvezérlő szoftver alkalmazásával. A Mixtrack Pro FX mellé most 2 hónap próbaidőszakot aktiválhatsz. A program segítségével zökkenőmentesen szinkronizálhatod fénytechnikai eszközeid funkcióit az audio sávokkal.

Jellemzők:

 • 2-deckes DJ kontroller
 • (6) Effektek gyors elérése dupla trigger billentyűvel
 • 6” átmérőjű, nagy felbontású, kapacitív, érintés-érzékeny jogtárcsák
 • SoundCloud és TIDAL streaming támogatása a Serato DJ Lite használatakor
 • Különálló gombok a loop funkciók azonnali eléréséhez
 • 3-sávos EQ és Filter csatornánként
 • (8) Performance pad cue, loop, fader cut és sample üzemmódokhoz
 • 24-bit audio output
 • Mikrofon bemenet, RCA kimenet és fejhallgató kimenet
 • Tartozék szoftver: Serato DJ Lite
 • Két hónap szabad hozzáférés a SoundSwitch fényvezérlő szoftverhez
 • 3 hónap ingyenes TIDAL Premium előfizetés (új TIDAL előfizetőknek, regisztráció szükséges)

 

 

< Vissza az előző oldalra
Top