• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

Találj rá a dallamra az Alesis legújabb billentyűivel - Alesis Qmini MKII és Q49 MKII

2021. január 13.

Az inspiráció bármikor rád törhet – ne hagyd múlni a pillanatot! Bemutatkozik az Alesis Q széria új generációja, határok nélküli eszközök dalíráshoz és produkciós munkához.
Alább olvashatod a Qmini és Q49 MKII összehasonlítását:

Találj rá a dallamra az Alesis legújabb billentyűivel - Alesis Qmini MKII és Q49 MKII
  Qmini Q49 MKII
Billentyűk 32 kompakt velocity-érzékeny billentyű 49 teljes méretű velocity- érzékeny billentyű
Expression  gombok /
kerekek
3 gomb (sustain, pitch bend, modulation)

2 kerék (pitch bend, modulation)

Pedál bemenet Nem Igen (1)
Vezérlő gombok
  • hangerő forgógomb (hozzárendelhető egyéb funkció)
  • hangerő tolópotméter (hozzárendelhető egyéb funkció)
  • STOP, PLAY, RECORD és irány-gombok

 

Prémium szoftvercsomag

Mind az Alesis Qmini, mind az Alesis Q49 MKII prémium szoftvercsomaggal érkeznek: A Pro Tools a szabványt képviseli a digitális felvételek világában, az MPC Beats pedig olyan produkciós eszközöket kínál, amellyel a legnagyobbak is dolgoznak. Mindkettő professzionális minőségi hangokat és virtuális hangszereket tartalmaz, amelyek bármely kompozícióban helyt állnak. Ha zongorázni tanulnál, vagy csiszolnád tudásod, a billentyűk mellé 60 ingyenes Melodics lecke is jár.

Pro Tools | First Alesis Edition – A Pro Tools meghatározta a zene-, a film- és a TV ipart, miközben az egyik legelterjedtebb DAW szoftverré vált zenekészítés, komponálás, utómunka, keverés, sound design és felvétel terén. Az exkluzív Pro Tools | First kiadás az alapvető funkcióit tartalmazza a szoftvernek

MPC Beats – Bármilyen produkciós cél is vezérel, az MPC Beats segít a kezdetekben. A legendás MPC munkafolyamat során hangmintákat szerkeszthetünk, elvégezhetjük a keverést, a beépített szoftver szintetizátorok pedig profi hangzást kínálnak. Az MPC Beats kezeli az AU/VST plugineket is, így kompatibilis a legnépszerűbb virtuális hangszerekkel is.

Vacuum – A Vacuum Classic egy monofón vintage szintetizátor Vacuum Tube Synthesis technológiával. Az elektroncsöves modell hűen idézi meg az analóg korszak készülékeit. Az analóg oszcillátorok, szűrők, görbék és a beépített audio effektek segítségével elmerülhetünk a szubtraktív szintézis világába, és rekreálhatjuk a 70-es és 80-as évek népszerű hangzásait – legyen szó akár basszusokról, padokról vagy egyedi hangeffektekről.

BOOM – A Boom modern kezelőfelülete tisztelgés a múlt legnépszerűbb vintage dobgépei iránt. Boom több híres projektben szerepelt, albumokon és a mozivásznon egyaránt. Napjainkban egyre több zenész és producer bízza hangzásvilágát erre a kiváló dobgépre.

DB-33 – A DB-33 virtuális orgona olyan klasszikusokat imitál, mint pl. a Hammond B3, a forgóhangszóró emuláció pedig csak hab a tortán. A 122 különféle preset a valósághű hangszóró-emuláció mellett csöves túlhajtást is modellez. A forgó-hangszóró külön is használható effektként bármely hangsávon.

Xpand!2 – Az AIR Music Technology Xpand!2 többszólamú munkaállomása négy aktív résszel rendelkezik, mindegyik külön MIDI csatornáról vezérelhető. A zónákra oszthatóság, a keverési lehetőségek, arpeggio, moduláció és egyéb effekt lehetőségek kiválóan alkalmasak az egyes részek testre szabásához. A négy különböző rész egyidejű vezérlésekor fedezhető fel az Xpand!2 igazi ereje: a wavetable- és az FM szintézisen át a hangminta lejátszásig mindent alkalmazhatunk, az AIR Music Tech szakértő sound design csapata pedig több száz előre elkészített patch-et biztosít, hogy azonnal elkezdhessük a játékot az Xpand!2-vel

Melodics – A Melodics egy számítógépes alkalmazás, amellyel a zongorázni, dobolni tanulhatunk, valamint finger drumming technikákat sajátíthatunk el. Akár kezdő, akár haladó játékos vagy, a Melodics leckéi közt megtalálod a neked valót. Regisztráld Alesis Qmini készülékedet a 60 ingyenes Melodics leckéért!

< Vissza az előző oldalra
Top