• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

Ovation B szériás derítő csíkok a Chauvet Pro kínálatában

2017. február 06.

2016 végén jelentette be két újdonságát a Chauvet Pro az Ovation család LED-es derítői között. A B széria kiemelkedő és közös jellemzői az RGBA+Lime színkeverés, a holografikus szűrő, és az állítható pulzálási szélesség moduláció. A B-2805FC és a B-565FC megérkezett Magyarországra!

Ovation B szériás derítő csíkok a Chauvet Pro kínálatában

Ovation B-565FC

Az Ovation B-565FC úttörő megoldásokkal emelkedik ki a kínálatból: az RGBA-Lime színrendszerrel és az RDM, az Art-Net™, a sACN és a standard DMX egyesítésével programozáshoz és hálózati célokhoz. Ez a kis erőmű nem csak nagyszerű csík-stílusú fényhatást hoz létre, hanem félelmetesen jó standard súroló fénynek is. Egy holografikus szűrő is része az eszköznek, amely a helyére zárható, így a lámpa bárhogyan tájolható anélkül, hogy a filter elcsúszna. Ezáltal az ultrafinom színkeverés során még több elliptikus súrolási motívum hozható létre. Ajánlott filmstúdióbeli és színházi felhasználásra: 16-bites master dimmer és egyéni színek is beállíthatók, az Ovation B-565FC működése pedig majdnem néma. Színhatása egy vagy két szekcióként szabályozható. A kamerabarát felhasználást az állítható pulzálási szélesség moduláció (PWM) teszi lehetővé.

Ovation B-2805FC

Az Ovation B-2805FC az első olyan csík-stílusú fényeszköz, amely kihasználja az RGBAL színkeverés adta megnövekedett színezési kapacitást úgy, hogy LED-jei 10 önálló szekcióban vezérelhetők a maximális rugalmasság elérése érdekében. A vezérlés könnyebb, mint valaha, hiszen egyesíti az RDM, az Art-Net™ és a sACN, továbbá a standard DMX nyújtotta kontrol lehetőségét. A könnyen elérhető virtuális színtárcsa és a színhőmérsékleti beállítások jóvoltából még szellő-, fuvallat-hatás is beprogramozható. A B-565FC típusú kistestvéréhez hasonlóan a B-2805FC is tartalmazza a holografikus szűrőt, amely fixen rögzíthető, s ezáltal falra, mennyezetre is könnyedén kifejthető a súroló hatás. Ezekkel a tulajdonságokkal az Ovation B-2805FC is produkciós, film és színházi használatra ajánlott, amelyet csendes üzemelése is támogat, és szintén kamerabarát az állítható pulzálási szélesség modulációnak (PWM) köszönhetően.

Mindkét eszköz részletes specifikációja elérhető a www.chauvetprofessional.eu weboldalon.

< Vissza az előző oldalra
Top