• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

0 termék

Laserworld

A Laserworld (Switzerland) AG egy gyorsan terjeszkedő vállalat, a showlaser rendszerek fontos beszállítója világszerte.

Termékek széles palettájával rendelkezik, amely a kicsi és olcsó berendezésektől a legmagasabb elvárásokat kielégítő high-end lézer-rendszerekig terjed ki.

Büszkén kínálja számodra a piacra stratégiailag jól pozícionált termékek nagy választékát.

Lézer-rendszereinek minden egyes fejlesztési és gyártási folyamata saját gyártósorain történik.

Termékei kiváló minőséget és technikai fejlettségi szintet képviselnek.

Ezen felül lézer projektorai megfelelnek minden egyes európai biztonsági követelménynek (CE, CCC, RoHS).

A Laserworld egyik fő erőssége az, hogy pillanatok alatt alkalmazkodik a fogyasztói kereslet változásához és a speciális igényekhez, nyitott az újítások felé és flexibilis. Ez megadja a lehetőséget arra, hogy rengeteg féle terméket kínáljon ügyfeleinek, a kompakt, könnyen használhatótól a professzionális lézerekig.

A Laserworld állandó készletét kb. 10.000 lézer projektor teszi ki, amelyből havonta több, mint 4.000 tételt értékesít. Ráadásul minden modell rendkívül rövid átfutási idő alatt hozzáférhető, nagyobb tétel rendelése esetén is. Mivel sokan választják a Laserworld termékeit, a nagy eladási számnak köszönhetően tartósan alacsonyan tudja tartani árait.

A Laserworld főhadiszállása Svájcban található a Constance-tó mellett. Egész világra kiterjedő értékesítési hálózata a garancia a teljes körű szervizre és támogatásra. 2011 óta a München (Németország) melletti völgyben található Ray Technologies GmbH is leányvállalata, itt gyártják a nagyobb teljesítményű termékeiket. 2012 óta a Laserworld (Switzerland) AG Shenzen-ben (Kína), Manchesterben (UK) és Floridában (USA) hozott létre leányvállalatokat. Üzleti tevékenységek: s Laserworld csoport a showlaser rendszerekkel és tartozékokkal kapcsolatban mindennel foglalkozik, legyen az fejlesztés, gyártás, marketing, szerviz vagy értékesítés.

A legtöbb esetben saját személyzete, illetve a leányvállalataiból érkező szakemberek végzik a lézershow-kkal és az azok programozásával kapcsolatos szolgáltatásokat, illetve a nagyobb multimédiás projektek telepítését. Bizonyos projektjeit olyan szerződött partnerek veszik át, akik kizárólag a Laserworld választékából használnak eszközöket a projektekhez.

< Vissza az előző oldalra
Top