• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

MarQ Lighting

A MarQ célja a legkritikusabb szakmai felhasználók igényeinek kielégítése mind a professzionális szakemberek, mind a kereskedők szempontjából. Éppen ezért a legmodernebb technológiák alkalmazásának folyamatos bevezetésével alakítja ki a szortimentjét. Ebben jelenleg forgófejes lámpák, wash és PAR lámpák, gobóvetítő és ún. Rezo-cső, fényvezérlő szoftver és interfészek, füstgépek és hazerek, valamint kiegészítők szerepelnek. 

Az inMusic Brands cégcsoport 2016-ban jelentette be vadonatúj márkája, a MarQ Lighting érkezését. Az inMusic 15 márkát magában foglaló kínálatában a MarQ az első, amely nem audio, hanem fénytechnikai márka. (www.inmusicbrands.com)

 

< Vissza az előző oldalra
Megérkezett az M-Audio M-Track harmadik szériája! Megérkezett az M-Audio M-Track harmadik szériája! 2016. október 05. Az M-Audio 2016-ban dobta piacra az M-Track család legújabb sorozatát, amely a C jelet kapta a sorban. Tagjai a 2x2, 2x2M és Hub interfészek. Tetszetős, letisztult megjelenés, praktikusan elhelyezett kezelőszervek és több mint kiváló hangminőség jellemzi ezeket a hangkártyákat. Viszont mielőtt komolyabban belevágnánk az ismertetőbe, vessünk egy pillantást az M-Audio két független be- és kimenettel rendelkező asztali hangkártyáinak evolúciójára 2013-tól, hogy jobban belelássunk az újítások szükségszerűségébe. Részletek > Alesis Vortex Wireless: „megszünteti az akadályt közted és a közönség között!” Alesis Vortex Wireless: „megszünteti az akadályt közted és a közönség között!” 2015. február 04. Billentyűs hangszeresként mindig is nagy hiányérzetet okozott számomra koncerteken a mozgás szabadsága. Irigykedve néztem mekkora teret tud bejárni a színpadon egy énekes vagy egy gitáros, nem is beszélve arról, hogy a közönséggel is közelebbi kapcsolatba kerülhet. Ebből a „röghöz kötött” érzésből kiindulva tettem fel magamnak a kérdést: miért kell egy billentyűsnek a hangszerek mögé bújva megtartania előadását? Részletek > Aktív előadói pulpitus a Denon Pro-tól Aktív előadói pulpitus a Denon Pro-tól 2016. november 14. Elegáns, praktikus, és még a kábelezés nehézségeit is kiküszöbölheti - ez a Denon Pro aktív hangfallal szerelt pulpitusa, a Lectern Active. Ha nem fix az installáció, akkor pillanatok alatt üzembe helyezhető! Részletek >
Top