• Disztribúció / Nagykereskedelem / Projekt

MarQ Lighting

A MarQ célja a legkritikusabb szakmai felhasználók igényeinek kielégítése mind a professzionális szakemberek, mind a kereskedők szempontjából. Éppen ezért a legmodernebb technológiák alkalmazásának folyamatos bevezetésével alakítja ki a szortimentjét. Ebben jelenleg forgófejes lámpák, wash és PAR lámpák, gobóvetítő és ún. Rezo-cső, fényvezérlő szoftver és interfészek, füstgépek és hazerek, valamint kiegészítők szerepelnek. 

Az inMusic Brands cégcsoport 2016-ban jelentette be vadonatúj márkája, a MarQ Lighting érkezését. Az inMusic 15 márkát magában foglaló kínálatában a MarQ az első, amely nem audio, hanem fénytechnikai márka. (www.inmusicbrands.com)

 

< Vissza az előző oldalra
Megérkezett az M-Audio M-Track harmadik szériája! Megérkezett az M-Audio M-Track harmadik szériája! 2016. október 05. Az M-Audio 2016-ban dobta piacra az M-Track család legújabb sorozatát, amely a C jelet kapta a sorban. Tagjai a 2x2, 2x2M és Hub interfészek. Tetszetős, letisztult megjelenés, praktikusan elhelyezett kezelőszervek és több mint kiváló hangminőség jellemzi ezeket a hangkártyákat. Viszont mielőtt komolyabban belevágnánk az ismertetőbe, vessünk egy pillantást az M-Audio két független be- és kimenettel rendelkező asztali hangkártyáinak evolúciójára 2013-tól, hogy jobban belelássunk az újítások szükségszerűségébe. Részletek > Ismét színpadon a legepikusabb keytar! Ismét színpadon a legepikusabb keytar! 2018. január 23. Éld át a kötetlen keytar élményt a következő generációs Alesis Vortex Wireless 2-vel! Kézre állóbb ergonómia, tartósabb készülékház és korszerűsített vezérlőfelület jellemzi az új modellt. A Vortex Wireless 2 átfogó MIDI funkcionalitást kínál stílusos, színpadra termett, fényes fekete felületekkel. Részletek > Marantz Pro 2016-os új termékek – Minőség és design karöltve Marantz Pro 2016-os új termékek – Minőség és design karöltve 2016. szeptember 14. A nagy múltú Marantz Professional megannyi új termékkel jelentkezett 2016-ban. Az ár/érték arányban remekül pozícionált, minőségi eszközök között mindenki megtalálhatja a hozzá illőt, legyen szó média lejátszóról, profi kondenzátor mikrofonról, hangfogóról, kézi hang- és videó rögzítőről. Sok hasznos, stúdióban használatos kiegészítő található a palettán, illetve a filmkészítésben dolgozó hangmérnökökre is gondolt a gyártó, mikor megalkotta kamera- és puskamikrofonjait, valamint az ezekhez tartozó mikrofontartó rúd termékcsaládot. Részletek >
Top